COACHING

Misschien heb je al een hele mooie online business als coach, trainer of als VA en heb je helemaal geen coaching programma nodig. Je hebt veel meer behoefte aan persoonlijke businesscoaching.

Een sparringpartner, een stok achter de deur, iemand die met je meedenkt en je coacht op de gebieden die jij voor jou belangrijk zijn zoals bijvoorbeeld:
★ het vergroten van je zichtbaarheid;
★ gestructureerd en gefocust werken;
★ je dienst makkelijker verkopen;
★ zelfvertrouwen en omgaan met angsten.

Als online ondernemer ben je voornamelijk alleen aan het werk en dat is niet altijd makkelijk, dus natuurlijk kan ik je daar óók bij helpen!

Wat kan je verwachten van de coaching?

Allereerst zal er een intakegesprek plaatsvinden waarin geïnventariseerd wordt waar jouw behoefte ligt en waarin ik een voorstel doe over het te volgen coachingstraject.

De coachgesprekken van 60 minuten vinden plaats via Skype en zullen in overleg ingepland worden. Doordat zowel jij als ik de gesprekken van tevoren goed voorbereiden, kunnen we de tijd optimaal benutten en zal je merken dat het je richting en de juiste focus brengt om verder te gaan. Hierdoor zal je je doelen makkelijker gaan halen en echt resultaten gaan boeken!

Wat zeggen anderen over mijn coaching?

Jacolien Jennings

“Ik zat al een tijdje na te denken over het opstarten van mijn eigen online bedrijf. Ik werk al een paar jaar online als een (life) coach maar wilde graag zelf iets opzetten, gericht op moeders. Via Facebook leerde ik Merel kennen en zag ik haar Valentijn’s winactie, dus ik deed mee en was ik de gelukkige winnaar van 4 coach gesprekken.

Ik vroeg me af of een coach een coach kan coachen

Ik had nog niet eerder een coach ingeschakeld, omdat ik twijfelde of een coach een coach kan coachen. Maar zelf coach zijnde ben ik me heel bewust dat er een groot verschil is tussen de rol van een coach of een coachee. Er zit een gat tussen weten en het ook daadwerkelijk doen. Merel heeft mij geholpen om van kennis naar actie te gaan.

Voordat ik met de coaching van Merel startte bleef ik alles uitstellen en stopte ik mijn aandacht en energie soms in kleine details. Merel heeft mij doen inzien dat elke stap is er één is. Hierdoor heb ik heb veel stappen kunnen zetten, doordat ik elke 2 weken een stok achter de deur had.

Ik heb grote sprongen gemaakt!

Nu de coaching is afgerond sta ik zoveel dichter bij het openen van mijn bedrijf. Ik heb echt actie ondernomen en ik heb grote sprongen gemaakt. Door elke dag/week iets te doen ben ik met grote sprongen vooruitgegaan.

Het heeft mij echt geholpen actief bezig te gaan met mijn bedrijf. Daarbij had Merel goede feedback en tips. Aan beginnende online ondernemers of personen die erover na zitten te denken voor zichzelf te beginnen kan ik Merel zeker aanraden. Ze helpt je te focussen op datgene dat belangrijk is, en geeft goede tips over het online ondernemerschap.

En er was tijdens de coaching ook altijd ruimte voor gezelligheid, dat vond ik ook heel fijn.”

Jacolien Jennings, Portugal
Forward Parenting

Toen ik net in Dubai was heb ik een eerste gesprek gehad met Merel. Dit was erg fijn, Merel weet waar ze het over heeft als ervaringsdeskundige, denkt mee en is een fijn persoon om mee te praten. Ze heeft mij doen inzien dat ik eigenlijk veel meer kan dan ik dacht. Zeker een aanrader!
Omdat mijn private teaching zo goed ging lopen heb ik geen vervolg gesprekken gedaan. Merel heeft me net dat laatste zetje gegeven dat ik nodig had!

Sanne Goossens, Dubai. Lerares Nederlands.

Wil je graag op een structurele manier gecoacht worden en gerichte stappen zetten in je eigen online business?

Laat dan hier je gegevens achter zodat ik contact met je op kan nemen om een intakegesprek in te plannen.