COACHING

Misschien heb je al een hele mooie online business als coach, trainer of als VA en heb je helemaal geen coaching programma nodig. Je hebt veel meer behoefte aan persoonlijke businesscoaching.

Een sparringpartner, een stok achter de deur, iemand die met je meedenkt en je coacht op de gebieden die jij voor jou belangrijk zijn zoals bijvoorbeeld:
★ het vergroten van je zichtbaarheid;
★ gestructureerd en gefocust werken;
★ je dienst makkelijker verkopen;
★ zelfvertrouwen en omgaan met angsten.

Als online ondernemer ben je voornamelijk alleen aan het werk en dat is niet altijd makkelijk, dus natuurlijk kan ik je daar óók bij helpen!

Wat kan je verwachten van de coaching?

Allereerst zal er een intakegesprek plaatsvinden waarin geïnventariseerd wordt waar jouw behoefte ligt en waarin ik een voorstel doe over het te volgen coachingstraject.

De coachgesprekken van 60 minuten vinden plaats via Skype en zullen in overleg ingepland worden. Doordat zowel jij als ik de gesprekken van tevoren goed voorbereiden, kunnen we de tijd optimaal benutten en zal je merken dat het je richting en de juiste focus brengt om verder te gaan. Hierdoor zal je je doelen makkelijker gaan halen en echt resultaten gaan boeken!

Wat zeggen anderen over mijn coaching?

Toen ik net in Dubai was heb ik een eerste gesprek gehad met Merel. Dit was erg fijn, Merel weet waar ze het over heeft als ervaringsdeskundige, denkt mee en is een fijn persoon om mee te praten. Ze heeft mij doen inzien dat ik eigenlijk veel meer kan dan ik dacht. Zeker een aanrader!
Omdat mijn private teaching zo goed ging lopen heb ik geen vervolg gesprekken gedaan. Merel heeft me net dat laatste zetje gegeven dat ik nodig had!

Sanne Goossens, Dubai. Lerares Nederlands.

Vanwege eventuele plannen om rond te reizen ben ik Merels webinar gaan kijken. Zo kreeg ik helder wat me te wachten staat als reizende ondernemer. Aangezien ik op dat moment vastliep op technisch vlak, en nog niet zozeer op gebied als toekomstig expat, heeft ze mij doorverwezen naar een van haar klanten. Hoewel ik nog niet eens een investering heb gedaan, heeft Merel mij al enorm geholpen. Zo kan het dus ook gaan 🙂


Maartje Olislagers, Nederland
Geluk- en gezondheidsexpert voor kankerpatiënten bij VLOT coaching
www.vlotcoaching.nl

Wil je graag op een structurele manier gecoacht worden en gerichte stappen zetten in je eigen online business?

Laat dan hier je gegevens achter zodat ik contact met je op kan nemen om een intakegesprek in te plannen.