GRATIS

E-book

E-book voor startende online ondernemers

Woon je in het buitenland en wil je graag online gaan werken, maar heb je geen idee hoe je dat aan moet pakken?

In dit e-book geef ik je de beste tips om je bedrijf te starten.

Wil je het e-book graag ontvangen? Schrijf je dan hier geheel vrijblijvend in en je ontvangt het e-book direct in je e-mailbox.

Ontdek jouw persoonlijke drijfveren

Wat denk je dat de eerste stap in een succesvolle business is?
Je hebt een geweldig idee, wat ga je nu als allereerste doen?

Een mooie pakkende bedrijfsnaam verzinnen?
Een logo ontwerpen of laten ontwerpen?
Beginnen met je website?

Allemaal hele belangrijke en leuke dingen om mee te beginnen. Voor je gevoel krijgt je bedrijf hiermee vorm en maak je de start van jou als ondernemer kenbaar voor jezelf en voor de buitenwereld. Bijna iedere ondernemer begint hiermee.
Niet erg, maar het is veel beter om voor jezelf te bepalen wat jou drijft. Wat zorgt ervoor dat je in actie komt en in actie blijft?

Door middel van deze vragenlijst kom je erachter en zet je een stevige basis voor jouw business!

website drijfveren

Online training over zichtbaarheid

Je hebt een eigen business of geweldige plannen daarvoor, maar je vindt het lastig om jezelf te profileren. Je raakt gedemotiveerd door al die anderen die wel de juiste dingen weten te zeggen en daardoor klanten aantrekken en daardoor kan jij niet die stappen zetten die nodig zijn voor jouw business. Je weet wel wat je moet doen, maar hoe dan?

Herkenbaar?

Onlangs gaf ik een online training over het vergroten van je zichtbaarheid als ondernemer. En dat op een manier die bij jou past (heel belangrijk). En over hoe je je over je angsten heen kunt zetten en hoe je dus bijvoorbeeld wel die blogs gaat schrijven, en ook gaat plaatsen 😉 of hoe je wel die video gaat opnemen. Loop jij hier ook tegenaan en wil je meer (potentiële) klanten bereiken en ondernemen zonder angsten? Bekijk dan hier de training.

Online training