IN 3 MAANDEN 

EEN WERELDSE ONLINE BUSINESS

 Een eigen online bedrijf starten vanuit het buitenland … het klinkt fantastisch! Werken waar en wanneer je wilt én op de manier waarop jij dat wilt. Dat kan bijvoorbeeld heel goed als coach of als virtueel assistent (VA).
Maar hoe pak je dat nou op een goede manier aan? Er is zoveel informatie te vinden, waardoor je waarschijnlijk al snel door de bomen het bos niet meer ziet.  

Wat leer je in deze training?

In deze training van 3 maanden leer je stap voor stap om je bedrijf vorm te geven en je dienst(en) aan te bieden aan je klanten op een manier die bij jou past. En met name dat laatste is zo ontzettend belangrijk. Iedereen is anders, iedereen heeft andere sterke en zwakke punten en juist door de intensieve persoonlijke begeleiding zal jij ontdekken hoe jij je business in wilt richten. Aan het einde van deze 3 maanden heb je een stevig fundament gelegd voor je online business en is je business up and running.

Je denkt na over jouw drijfveren. Hoe ziet jouw ideale leven eruit en wat is er voor nodig om dat te realiseren?

Daarnaast heb je je dienst duidelijk geformuleerd en deze ook aangeboden aan je doelgroep.

Je bepaalt je doelgroep door het beschrijven van jouw ideale klant. En ook ga je marktonderzoek doen. 

Je leert verkopen, doordat je weet hoe je een verkoopgesprek opbouwt en met goed resultaat afsluit.

Je werkt aan je zichtbaarheid doordat je bepaalt hoe je jouw (potentiële) klanten op een effectieve manier bereikt?

Er is balans in je leven, doordat je enorm veel voldoening en energie krijgt van je  eigen business. 

Wat kan je verwachten in deze 3 maanden?

6 Les modules, die je in je inbox ontvangt

6 Persoonlijke online coachgesprekken 

Persoonlijke begeleiding is ontzettend belangrijk als je een eigen business gaat starten. En die persoonlijke begeleiding die geef ik je, 200%! Ik support je, moedig je aan, zorg dat je je over drempels heen zet en vier successen met je mee! Je hoeft het echt niet allemaal helemaal alleen te doen.

Wat zeggen anderen over deze training?

Marieke van AstenIk was op zoek naar een qua tijd, overzichtelijk programma, dat ik online kon volgen. Maar waarbij ik tegelijk ook door middel van persoonlijk contact kon sparren over vragen en problemen. Voordat ik met het programma begon zag ik door de bomen het bos niet meer, er is zoveel informatie beschikbaar. Veel te veel, waardoor ik niet wist waar te beginnen. Ik twijfelde eerst wel of de claim, in 3 maanden een Wereld online bedrijf, wel haalbaar zou blijken. Of het programma me wel voldoende handvatten zou geven om dit te realiseren. Zeker gezien mijn persoonlijk situatie tijdens het volgen van het programma, is het toch gelukt om mijn Foundation en VA-bedrijf op poten te zetten.

“Ik heb mijn passie gevonden en ik durf mezelf te presenteren”

Tijdens het programma heb ik helder gekregen waar mijn passie en dus mijn kracht ligt. Je leert eerst jezelf beter kennen en pas dan werk je toe naar je bedrijf en hoe je dat wilt opzetten, zodat het bij jou past. Daardoor is me duidelijk geworden welke richting ik op wil met mijn bedrijf. Ik heb mijn focus verlegd van mijn VA-bedrijf naar mijn Foundation. Dat is mijn passie! Tegelijk huur ik mezelf in als VA, waardoor ik inkomen genereer. Zeker in het begin zal dit belangrijk zijn, vanwege de slechte internetverbinding op Dominica. Natuurlijk blijf ik open staan voor werk als VA, omdat ik dat ook leuk vind om te doen.

Ik durf mezelf te presenteren, ben trots op wat ik doe. En dat zorgt voor goede resultaten en meer zelfvertrouwen. Bovendien merk ik dat als je iets met passie doet, je de juiste mensen op je pad krijgt. Dat geeft heel veel energie.

“Hele fijne coaching door een goede voorbereiding”

Ik heb de coaching via Skype als heel fijn ervaren, door de voorbereiding vooraf komen altijd de juiste onderwerpen aan bod. Tevens was email en WhatsApp contact ook altijd mogelijk. Kortom heel fijn dat er iemand is waar je direct vragen aan kunt stellen. 

Het programma is duidelijk en goed opgebouwd met fijne persoonlijke begeleiding. Ik zou dus zeker aanraden om dit programma te volgen, zodat je net als ik ontdekt wat je passie is en daar je bedrijf op kan inrichten!

Marieke van Asten, Dominica
VA bij MariekevanAstenVA
Director at the Bread & Fruit for Dominica Foundation

Sandra Dieteren-MeersIn de periode 2014 – 2017 dat ik als expatvrouw op Bonaire woonde  was ik op zoek naar een online baan. Omdat ik niet precies wist welke werkzaamheden ik kon gaan uitvoeren kwam het er steeds niet van. Toch bleef ik niet stil zitten en maakte mijn eerste website en ging schrijven over wonen op Bonaire.

Om mijn blog te promoten zocht ik de Social Media op. Hier leerde ik Merel kennen. Ik was direct enthousiast toen ik hoorde dat zij expatvrouwen en vrouwen woonachtig in het buitenland begeleidt met het opzetten van een online bedrijf.

“Middenin een internationale verhuizing begon ik aan de training”

Ondanks dat ik midden in een internationale verhuizing zat en ik twijfelde of het nu wel het juiste moment was om binnen drie maanden een online bedrijf te starten, wilde ik haar programma toch graag volgen.

Voor mij was het belangrijk om inzicht te krijgen welke werkzaamheden ik kon gaan uitvoeren en ik hoopte dat dit duidelijk zou worden. Tijdens het programma leer je naar jezelf te kijken en na te denken waar je passie ligt. Omdat ik véél leuk vind en daardoor een dag voor mij veel te kort is, vond ik het lastig om hierachter te komen. Toch vielen puzzelstukjes in elkaar. Mijn kracht is, dat ik als ‘duizendpoot’ ingezet kan worden. De verschillende werkzaamheden waar een ondernemer mee te maken krijgt, mijn creativiteit en het plezier wat ik heb om de ondernemer te ontzorgen heb ik samengevoegd in een aantal diensten. Deze zet ik nu met veel plezier in als virtueel assistent.

“Het programma is intensief en de coaching via Skype is heel prettig”

Tijdens het programma hebben er een aantal Skype gesprekken plaats gevonden die voor mij heel belangrijk waren. Merel is een prettig persoon en ik heb van haar de feedback gekregen die ik nodig had. Het programma is vrij intensief maar ik heb geleerd om een goede balans te vinden tussen vrije tijd en zakelijk.

Met trots kan ik zeggen dat ik met behulp van de handvatten die ik van Merel heb gekregen na drie maanden mijn eigen bedrijf Virtueel Assistent Sandra heb opgericht en mijn eerste klanten heb.  Bedankt Merel!

Sandra Dieteren-Meers, Duitsland
Virtueel Assistent Sandra
Reis mee met Sandra

Lijkt het je ook te gek om in 3 maanden jouw online business echt goed neer te zetten en daarbij intensieve persoonlijke begeleiding te krijgen?

Vul het contactformulier in voor een kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kunt stellen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Tot snel!