ONLINE BUSINESS BOOST

 Een eigen online bedrijf starten … het klinkt fantastisch! Werken waar en wanneer je wilt én op de manier waarop jij dat wilt. Dat kan heel goed als Coach, Virtueel Assistent (VA) of bijvoorbeeld als webdesigner. En zo zijn er tal van mogelijkheden.

Maar hoe weet je nou wat je wilt? Hoe weet je waar je goed in bent? En waar moet je in hemelsnaam beginnen? Er is zoveel informatie te vinden, waardoor je waarschijnlijk al snel door de bomen het bos niet meer ziet.

En ook als je al aan het ondernemen bent is het zaak om geregeld te reflecteren. Doe je nog wel wat je het allerliefste wilt doen? Of ben je van je pad afgedwaald en is het tijd om bij te sturen? Is het tijd voor focus en gerichte actie? 


Start vandaag nog!

Wat leer je in deze training?

In deze training zet je de basis van jouw succesvolle business. 10 dagen lang ontvang je iedere dag een lesmodule met daarin een opdracht. Deze opdrachten zorgen ervoor dat je direct heel praktisch aan de slag gaat en meteen gerichte stappen zet. En juist die actie is essentieel als ondernemer. 

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is zeer geschikt voor startende/oriënterende online ondernemer en ook voor ondernemers die al begonnen zijn en de juiste focus willen en die de puntjes weer op de i willen zetten. 

Plan

Je maakt een plan waarin staat op welke manier je graag wilt werken, wat je sterke punten zijn en met wie je graag wilt werken.

Focus

Je ontdekt en formuleert jouw unieke missie zodat je weet wat jou uniek maakt. Hierdoor krijg je meer focus en zelfvertrouwen.

Actie

Je leert welke vaardigheden nodig zijn als ondernemer en hoe je op lange termijn succesvol blijft. Je komt in actie!

Wat kan je verwachten van deze training?

10 dagen lang, iedere dag een lesmodule met praktische opdrachten in je mailbox.

Een persoonlijke coachgesprek van 30 minuten via Skype.

Persoonlijke begeleiding is ontzettend belangrijk als je een eigen business gaat starten. En die persoonlijke begeleiding die geef ik je, 200%! Ik support je, moedig je aan, zorg dat je je over drempels heen zet en vier successen met je mee! Je hoeft het echt niet allemaal helemaal alleen te doen.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te inspireren om onafhankelijk te zijn. Bewustwording te creëren over hoe belangrijk het is om jezelf te blijven ontwikkelen. En hoe kan dat nou beter dan door voor jezelf te beginnen? Een bedrijf te creëren dat bij jou past, doordat je het helemaal op jouw manier doet!

Na deze training heb je:

★ Een duidelijk beeld van wat online ondernemen inhoudt;
★ Inzicht in wat je wil en kan (en ook wat je niet wilt);
★ Vaardigheden geleerd die passen bij succesvol ondernemerschap;
★ Focus en inspiratie!


Jouw investering

Jouw investering voor deze 10-daagse online training is € 98,- (excl. 21% BTW)
Je kan op ieder, door jouw gewenst, moment beginnen. Geef je dus snel op!

 

Wat zeggen anderen over mijn coaching?

Voordat ik met de coaching van Merel startte bleef ik alles uitstellen en stopte ik mijn aandacht en energie soms in kleine details. Aan beginnende online ondernemers of personen die erover na zitten te denken voor zichzelf te beginnen kan ik Merel zeker aanraden. Ze helpt je te focussen op datgene dat belangrijk is, en geeft goede tips over het online ondernemerschap.

Merel weet waar ze het over heeft als ervaringsdeskundige, denkt mee en is een fijn persoon om mee te praten. Ze heeft mij doen inzien dat ik eigenlijk veel meer kan dan ik dacht. Ik heb net dat zetje gekregen dat ik nodig had.

Ik durf mezelf te presenteren, ben trots op wat ik doe. En dat zorgt voor goede resultaten en meer zelfvertrouwen. Bovendien merk ik dat als je iets met passie doet, je de juiste mensen op je pad krijgt. Dat geeft heel veel energie.

Merel is een prettig persoon en ik heb van haar de feedback gekregen die ik nodig had. Met trots kan ik zeggen dat ik met behulp van de handvatten die ik van Merel heb gekregen mijn eerste klanten heb gekregen.

Wil je ook graag ontdekken of het online ondernemerschap bij je past en direct een hele goede basis zetten voor jouw online business?

Of ben je al online ondernemer en wil de puntjes op de i zetten, de juiste focus te pakken krijgen en goed doorpakken met je business?

Dan is deze training perfect voor jou!

Geef je dus snel op door hiernaast je gegevens in te vullen.

Do something today that your future self will thank you for!