START NU!

De mogelijkheden om online te werken zijn echt eindeloos. Werken als Coach, trainer of als Virtueel Assistent (VA)? Juist nu, de tijd dat je in het buitenland bent is perfect om voor jezelf te beginnen. Wat heeft je tot nu toe tegengehouden om te beginnen met het verwezenlijken van je dromen? Wat houd je nu eigenlijk nog tegen?

Laten we het eens over jou hebben…

Wil je voor jezelf beginnen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen of hoe dat allemaal moet. Of heb je misschien al een eigen online business bijvoorbeeld als Virtueel Assistent of als Coach, maar loopt het niet zoals je graag zou willen. Je wilt meer klanten of je vindt het moeilijk om jezelf op een goede manier zichtbaar te maken. 

Wil je het daar eens over hebben? Ik leer je welke stappen je moet gaan zetten om je bedrijf vorm te geven op de manier die bij jou past en op de manier zoals jij het wilt. 

Dit is wat we gaan doen

Een persoonlijk, inspirerend en motiverend gesprek van 30 minuten waarin we bespreken wat je plannen zijn.

Een stappenplan zodat je weet welke stappen op dit moment voor jou persoonlijk het belangrijkst zijn.

Je leert actie te ondernemen en focus te houden. Ook leer je op een effectieve manier je doelen te stellen. 

We bespreken hoe ik je eventueel verder kan helpen met jouw online business en het realiseren van jouw dromen.

Plan een gratis coachgesprek

 Het gesprek is echt helemaal vrijblijvend, er zitten geen verplichtingen aan vast. Een succesvol eigen bedrijf geeft je zoveel voldoening, energie en vrijheid en daar help ik je graag bij!