In 3 maanden een Wereldse online business
comment Add Comment
Posted on Last updated

Weet je niet hoe je moet beginnen? In 3 maanden een WERELDS online bedrijf!

14 augustus 2017

WEET JE NIET HOE JE MOET BEGINNEN? IN 3 MAANDEN EEN WERELDS ONLINE BEDRIJF!

“Dat bedrijf gaat er komen, ik wil het zó graag. Ik ga gewoon beginnen. Een naam voor mijn bedrijf, dat heb ik nodig en een logo, já ik ga een logo maken. En een website die moet er ook komen. Ik ga ook meteen mijn eigen website bouwen, leuk!”

Ik hoor dit soort dingen zo vaak om me heen, en ik moet toegeven … ik ben zelf ook in de valkuil getrapt om me eerst te gaan richten op de zaken die het minst belangrijk waren voor mijn bedrijf. Ook ik had geen idee waar ik moest beginnen, dus ik begon gewoon ergens, om later weer helemaal opnieuw te beginnen.

Hou dat enthousiasme vast!

Het is zo logisch om eerst te gaan kijken op welke doelgroep je je gaat richten en te onderzoeken naar welke diensten er vraag is, maar voor veel starters is dat vaak toch niet zo logisch. Die beginnen puur uit enthousiasme met het inrichten van hun bedrijf (lees: naam, logo, website enz.) voordat ze überhaupt hebben nagedacht over het fundament (lees: doelgroep, diensten, werken op welke voorwaarden enz.).

Zo krijg ik regelmatig e-mails van vrouwen die eigenlijk alleen maar heel hard “HELP” roepen. Zij zijn wel zo ongeveer begonnen met hun eigen bedrijf, hebben een logo en website maar hebben geen idee welke stappen ze moeten zetten om hun bedrijf écht van de grond te krijgen. Ze blijven hangen in het wel willen, maar niet weten wat ze moeten doen. Daarbij komen dan nog de nodige onzekerheden, die ook niet meehelpen om een succes van je bedrijf te maken. En daar ga je … weg droom. Maar de dromen over een eigen bedrijf, dat je de vrijheid en financiële onafhankelijkheid geeft, die blijven.

Laat je droom niet in duigen vallen!

Het is zo zonde dat veel van deze dromen in duigen vallen, puur omdat niet de juiste stappen worden gezet. En dit is vrij eenvoudig op te lossen door het aanbrengen van structuur en te leren hoe te focussen op de juiste dingen. Daarnaast is er 100% commitment, inzet en doorzettingsvermogen nodig om je bedrijf echt te laten slagen. Het gaat helaas allemaal niet vanzelf. Je zult je over de nodige drempels heen moeten zetten, maar het is het waard, want hoe te gek is het om wel te kunnen zeggen dat je eigenaar bent van je eigen bedrijf, dat je zelf van de grond af hebt opgebouwd. Wie wil dat nou niet?

In 3 maanden een WERELDS online bedrijf

In het programma ‘In 3 maanden een WERELDS online bedrijf’ leer ik je welke stappen je moet zetten om een succes te maken van jouw bedrijf. Stap voor stap zet jij de basis voor jouw bedrijf. Lees hier meer!

Deel of like dit artikel: